“Ti nuk je normal, ti je unik”

Qetëso mendjen dhe shpirti do të flasë.

Mirësevini!

Unë jam Sheki Useini

Spiritualiteti fillon me përvojë njerëzore.
Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

Sheki Useini

Kurset e mia

KURSET E MIA JANË KRIJUAR PËR T’JU NDIHMUAR TË KUPTONI MEDITIMIN DHE PËRFITIMET E SAJ.

Çfarë ju mësojmë?

1. ABC E MEDITIMIT

2. MEDITIM PËR TË FORCUAR PËRQËNDRIMIN

3. MEDITIM PËR TË PËRMIRËSUAR VETËVLERËSIMIN

4. MEDITIM PËR TË RRITUR VETËBESIMIN

5. MEDITIM PËR TË AKTIVIZUAR INTUITËN

6. MEDITIM PËR TË RRITUR CILËSINË E JETËS

LIBRAT E MI & E-BOOKS

JETA NUK DALLON NGA NJË UDHËTIM DHE I TILLË DO TË NGELET GJITHMONË

Kthesa e Madhe

CHF 20.00

Kush je ti…?

CHF 12.00

Kontrata me shpirtin

CHF 20.00

Meditimi është për ty.

  • Nëse mendon se nuk ke guxim!
  • Nëse mendon se nuk mund të kesh sukses!
  • Nëse TË TJERËT të thonë se ti NUK mundesh!
  • Nëse mendon se je rastësisht në këtë botë!
  • Nëse mendon se meriton më teper në jetë!

Experienced

Support Service

Online Service

Community

Testimoniale

KOMENTE NGA ANËTARËT

Gati për të mësuar?

Shikoni tani Webinarin Falas kushtuar të gjithë ju që doni të dini më shumë rreth Meditimit.