Add to Wishlist

INTUITA DO TE FLASË ME TY

Get course

INTUITA DO TE FLASË ME TY!

Të gjithë kemi intuitë, edhe ate që nga fëmijëria, por me kalimin e kohës largohemi nga ajo, duke e dëgjuar më tepër zërin e shoqërisë, zërat e huaj, ndërsa për zërin e brendshëm mbetemi të shurdhër!

Meditimi dhe Intuita janë ngushtë të familjarizuara, ngaqë edhe vetë fjala „intuitio“ nga lat. do të thotë – shikim i brendshëm. Intuita është një „pëshpëritje e shpirtit“ me këshilla të vazhdueshme, që ne në jetë të mbajmë drejtimin e duhur për neve.

Intuita është e autorizuar të na ndihmojë në këtë drejtim, në marrjen e vendimeve të qëlluara, sepse e tërë cilësia e jetës sonë do të varet gjithmonë nga cilësia e vendimarrjeve qe bëjmë, Nëpërmjet këtij meditimi do të aktivizojmë krahas intuitës, poashtu edhe hapjen e chakrës së gjashtë, „Syri i Tretë“ , si dhe do të fitojmë edhe më tepër qartësi për punën sistemit të brendshëm.
NAMASTE 🙏🙏💐

E enjte, 11 Gusht

Ora: 20:00

Çmimi: 35 Euro

ZOOM