Add to Wishlist

KURS SPECIAL 2 DITOR

Get course
Enrolled: 70 students
Duration: 2 days
Video: 2 days
Level: Advanced
blank

MEDITO SOT PER ATE QE SYNON NESER!

Akademia e Meditimit & Transformimit organizon TRAJNIM 2 DITORE MEDITIMI.(KURS SPECIAL)

Data —–| 20:00-22:00 | ZOOM

Dita 1: Çlirohu nga frika dhe emocionet negative.
Dita 2: Si të zbuloj misionin tim dhe të manifestoj atë që dua?

Trajnimin e përfitoni për vetëm 80€

Të dëshiroj një rrugëtim të mbarë drejt çdo sfide që sjell më të mirën për ty dhe të bën ajo që edhe e meriton të jesh.

akademia@vetvetja.com