Add to Wishlist

TRAJNIM SPECIAL MBI CHAKRAT

Course available for 7 days
Get course

Nëse të ndodh që shpesh të ndjesh shqetësim, trishtim, nervozim, ke një lloj frike dhe nuk e ke idenë pse është kështu? Ndoshta je munduar që ta rregullosh këtë gjendje dhe nuk ja ke dalë?
Natyrisht se nuk është vonë asnjëherë. Tani e ke mundësinë.
Nëse dëshiron ta rregullosh këtë gjendje dhe të mësosh shumë më tepër për këtë, atëherë në trajnimin special HAPJA E CHAKRAVE ke mundësinë të mësosh dhe të meditosh për hapjen, aktivizimin dhe balancimin e tyre.
Në shumicën e rasteve, bllokimet e çakrave, pra të këtyre qendrave të energjisë në trupin tonë mund të kenë gjurmë në përvojat ose emocionet negative nga e kaluara. Madje edhe negativiteti i të tjerëve gjithashtu mund të ketë një efekt të keq në shtatë çakrat tona dhe me kohë pastaj edhe të sëmuremi nga kjo. Për shembull, një besim i thyer, apo siç themi «një zemër e thyer» mund të çojë në bllokimin e çakrës së zemrës – e cila përpunon përvojat tona në dashuri. Rezultati i kësaj pastaj do të ishte, për shembull, mosbesimi ndaj njerëzve të tjerë ose pamundësia për të dhënë dashuri. Ky është vetëm një shembull nga shumë të tjerë.
Për të parandaluar pasojat negative emocionale ose fizike, ky trajnim do të ndihmojë që të merrni njohuritë e duhura. Suksesi i këtij trajnimi qëndron në atë që këta qendra të energjisë pastaj t’ju shërbejnë si një lloj harte, duke ju treguar se cilat tema në jetën tuaj kanë nevojë aktualisht për vëmendjen tënde, ti do të sjellësh më tepër gjallëri në jetën tënde, vetëbesim, qetësi shpirtërore, stabilitet dhe paqe të brendshme.
Temat gjatë trajnimit janë:
• Çfarë janë Chakrat?
• Çfarë ndikimi kanë në jetën tonë?
• Ku gjenden ato në trupin tonë?
• Si mund ti kuptojmë kur janë të bllokuara?
Meditim 1 orë për hapjen e chakrave
Pyetje & Përgjigje & Bashkëbisedim

Ju mirëpresim të bëheni pjesë e këtij trajnimi special!
NAMASTE
Akademia e Meditimit & Transormimit VETVETJA