Kthesa e Madhe

Edhe ky art mësohet dhe mjeshtërohet! Lloji i këtij arti, para së gjithash, është një kërkesë për t’u zgjuar për atë lloj jete që ti e meriton ta jetosh. Misteri i këtij mjeshtërimi fshihet në mënyrën e parashtrimit të pyetjeve të rëndësishme në jetë, nëpërmjet të cilave do të kuptosh se në të njëjtën kohë ndryshon edhe vetë përqendrimi yt dhe përgjigjet e duhura shfaqen si vetvetiu.

Librat e mi

Spiritual beings with human experience.

Kthesa e Madhe (Libër – Shqip)

CHF 20.00
I ri

Kush je ti…? (Libër – Shqip)

CHF 12.00
Poezi

Kontrata me shpirtin (Libër – Shqip)

CHF 20.00
Special

Versioni elektronik (PDF)

Spiritual beings with human experience.

Kthesa e Madhe (Elektronik – Shqip) – PDF

CHF 10.00
I ri

Kush je ti…? (Elektronik – Shqip) – PDF

CHF 6.00
Poezi

Kontrata me shpirtin (Elektronik – Shqip) – PDF

CHF 10.00
Special

eBook Shqip - Audio Book

Spiritual beings with human experience.

Kush je ti…? (eBook – Shqip)

CHF 6.00

Çfarë ju mësojmë?

1. ABC E MEDITIMIT

2. MEDITIM PËR TË FORCUAR PËRQËNDRIMIN

3. MEDITIM PËR TË PËRMIRËSUAR VETËVLERËSIMIN

4. MEDITIM PËR TË RRITUR VETËBESIMIN

5. MEDITIM PËR TË AKTIVIZUAR INTUITËN

6. MEDITIM PËR TË RRITUR CILËSINË E JETËS