Versioni PDF

Versioni PDF

 • Kontrata me shpirtin (Elektronik – Shqip) – PDF

  CHF 10.00
  Libri ‘’ Kontrata me shpirtin’’ i autorit Sheki Useinit, është një sprovë jetësore, personale, që na e udhëzon edhe shtegtimin tonë për një vetëdije të re dhe të zbatueshme. Autori jep një mesazh interesant nga përvoja e vet për rezultatin e punës dhe mundit të treguar gjatë jetës së tij disavjeçare.
  Shto në shportë
 • Kthesa e Madhe (Elektronik – Shqip) – PDF

  CHF 10.00
  Edhe ky art mësohet dhe mjeshtërohet! Lloji i këtij arti, para së gjithash, është një kërkesë për t'u zgjuar për atë lloj jete që ti e meriton ta jetosh. Misteri i këtij mjeshtërimi fshihet në mënyrën e parashtrimit të pyetjeve të rëndësishme në jetë, nëpërmjet të cilave do të kuptosh se në të njëjtën kohë ndryshon edhe vetë përqendrimi yt dhe përgjigjet e duhura shfaqen si vetvetiu.
  Shto në shportë
 • Kush je ti…? (Elektronik – Shqip) – PDF

  CHF 6.00
  Autori bën një mobilizim të fuqishëm në vetëdijen e shpirtit dhe i jep fuqi vetes së tij të brendshme për të kapërcyer vështirësitë që ndodhin. Ky libër është një vepër interesante dhe e rrallë në fushën e spiritualitetit për të jetuar në mënyrë optimiste dhe për të kërkuar një rrugëdalje në momente të vështira të jetës. Të tjerët nuk mund të na bëjnë të lumtur nëse nuk jemi të orientuar për ta bërë veten të lumtur. Ne jemi guximtarë dhe të përmbushur kur dimë se çfarë duam nga vetja. Kjo mënyrë jetese kërkon një vetëdije të përsosur.
  Shto në shportë