“TË PATHYESHËM” – GJERMANI

Eventet

 • “TË PATHYESHËM” – GJERMANI

  CHF 117.00

  "TË PATHYESHËM" - GJERMANI

  Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani në GJERMANI!

  Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja. Data 4 DHJETOR është dedikuar pikërisht për këtë që të largosh të vjetrën dhe të fillosh një jetë të re.”

  Add to cart