“TË PATHYESHËM” – GJERMANI

“TË PATHYESHËM” – GJERMANI

Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani në GJERMANI!

Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja. Data 4 DHJETOR është dedikuar pikërisht për këtë që të largosh të vjetrën dhe të fillosh një jetë të re.”

“TË PATHYESHËM” – GJERMANI

CHF 117.00

Category Tag

“TË PATHYESHËM” – GJERMANI

Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani në GJERMANI!

Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja. Data 4 DHJETOR është dedikuar pikërisht për këtë që të largosh të vjetrën dhe të fillosh një jetë të re.”

Të mirëpres që të kuptosh se je i pathyeshëm dhe si i tillë do të mbetesh.

📍Vendi:

Stadionstraße 21
86159 Augsburg

 ⏰ Ora

12:00-20:00

Regjistrimi

Regjistrimi do të fillojë 1 orë para fillimit të eventit. Aty do të pajiseni me mjetin indetifikues për hyrjen në seminar.

 REKOMANDIM

Ju sugjerojmë të vishni rroba komode/sportive.

Më shumë informacione mund të gjeni duke kontaktuar stafin tonë në numrin +355 69 96 28 555  ose në email [email protected]/ [email protected]