Shop

Shop

 • “TË PATHYESHËM” – GJERMANI

  CHF 117.00

  "TË PATHYESHËM" - GJERMANI

  Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani në GJERMANI!

  Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja. Data 4 DHJETOR është dedikuar pikërisht për këtë që të largosh të vjetrën dhe të fillosh një jetë të re.”

  Add to cart
 • “TË PATHYESHËM” – TETOVË

  CHF 39.00
  Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani në TETOVË! Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja.
  Add to cart
 • Contract with the soul (Book – Albanian)

  CHF 20.00
  The book “Contract with the soul” is a vital, personal test that guides us in our journey for a new and applicable consciousness. The author gives an interesting message from his own experience, about the effort and the result of the work shown during his several years of life.
  Add to cart