Mëso Meditimin

Aty ku mund të gjesh ekuilibër, harmoni dhe ripërtëritje energjie mes tensionit dhe presioneve të përditshme.

Fillo Trajnimin

Mësoni si të meditoni siç duhet. Vendoseni veten në një gjendje tjetër mendore. Trajnimi një mbi një dhe trajnimi në grup i disponueshëm.

Shiko videot

Eksploroni Kanalin tonë Youtube me trajnime dhe udhëzime të mahnitshme për të përmirësuar jetën tuaj. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar gjatë udhëtimit mahnitës

Librat

Hap horizontin tënd, librat që kam krijuar janë një vend i mirë për të filluar. Për të gjetur rrugën tuaj dhe si të gjeni paqen e brendshme për jetën tuaj

Unë jam Sheki Useini

Qenie shpirtërore me përvojë njerëzore. Fokusi im primarë i punës dhe hulumtimeve të mia qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë pas vetënjohjes, meditimit, mënyrës së funksionimit të ligjeve univerzale, vetëdijes, nëndije si dhe hulumtimit të principeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

Produkte të veçuara

Kthesa e Madhe

Arti i të jetuarit në maksimum nuk dallon nga artet tjera. Mësohet dhe mjeshtrohet edhe ky ! Lloji i këtij arti para së gjitha është një kërkesë për t`u zgjuar për atë lloj jete që ti e meriton ta jeton.

Who are You?

Lumturia është e mundshme vetëm atëherë, kur ajo është e orientuar kah vetja me gjërat që i pëlqejmë apo i duam më shumë në jetë. Të tjerët nuk mund të na bëjnë të lumtur...

Kush je ti?

Lumturia është e mundshme vetëm atëherë, kur ajo është e orientuar kah vetja me gjërat që i pëlqejmë apo i duam më shumë në jetë. Të tjerët nuk mund të na bëjnë të lumtur...

Kontrata me shpirtin

Libri “Kontrata me shpirtin’’ është një sprovë jetësore, personale, që na udhëzon në shtegtimin tonë për një vetëdije të re dhe të zbatueshme. Autori jep një mesazh interesant nga përvoja e vet...

Përvoja e Meditimit

Aty ku mund të gjesh ekuilibër, harmoni dhe ripërtëritje energjie mes tensionit dhe presioneve të përditshme.

Jetë të ndryshuara

Videot e mia më të fundit

S’ka produkte në shportë.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
sqShqip
X